Dissabte 30 de maig
19:30 h
Lloc: Pati de l’Hospici


Gravació en directe del videoclip
MY PERSONAL DISCO SONG

STARSKY&HASH (Catalunya)

Vine a gravar el primer videoclip de Starsky&Hash i sigues protagonista d’aquesta aventura psicodèlica i discotequera amb nosaltres!! Porta’t de casa el barnús o la bata més kitsch que tinguis, amb les teves xancletes més psicotrònikes (la resta de l’ atrezzo el posem nosaltres!!!).  A més, acompanyaràs a la nostra diva ASTROGIRL, a ritme disco-punk, en la coreografia dance més cool del moment !!!
Atreveix-te i participa!!!!


I a la nit, STARSKY&HASH en concert:
THE POWER TAP'S
24:00 h
Lloc: Pati de l’Hospici

L’absència de guitarra substituïda per un predominant baix i un contrabaix, un theremin (que transforma l’espai en un psicodèlic Enterprise), una veu femenina tant sinuosa com estripant, un exquisit comandament de bateria (on s’hi destaquen els ritmes més jazzístics del grup) i unes percussions criminals que donen la nota atrevida a la banda, creen una alternativa i explosiva proposta musical.
Una transgressora i psicodèlica posada en escena, amb les vídeo projeccions de FALISEN al compàs de la tenebrosa mescla de rock, disco-punk i tocs de slap-funk i jazz, sempre amenitzats pel  kamikaze theremin boy i els brutals canvis de ritme, de ben segur que us causaran impacte.

www.mysapce.com/starskihash