Divendres 29 de maig
19:00 h
Lloc: Can Trincheria


Presentació del projecte MÉNAGE À....
A càrrec de Fernando Pérez, director del festival  BAD de Bilbao

Presentació del projecte BICHO, ERES UN BICHO, i del llibre BICHO
A càrrec d’Idoia Zabaleta i Filippa Francisco

Presentació dels PREMIS PLATAFORMA
A càrrec d’Ernesto Collado i Tomàs Aragay, directors de MAPA i membres fundadors de Plataforma


La passada tardor, al BAD de Bilbao, uns quants festivals d’arreu de l’estat dedicats a la creació escènica contemporània  vam començar un viatge amb una parella de coreògrafes que acabarà de nou a Bilbao la propera tardor. Durant el periple, la creació de Bicho, eres un bicho, anirà prenent forma i s’haurà materialitzat de formes molt diverses en cada parada del recorregut: un llibre, un àpat, una performance,...
Ménage À... es proposa com un treball d’intercanvi d’informació, experiències, recursos, habilitats, realitats diferents, àmbits artístics i disciplines. És un projecte viu, que creix dia  a dia, s’enriqueix de les aportacions de creadors, gestors culturals i públics, és permeable, polifacètic i amb capacitat per a adaptar-se i desenvolupar-se d’acord amb els interessos dels participants.

* Aprofitarem l’avinentesa per a donar a conèixer la convocatòria dels Premis Plataforma, impulsats per festivals i organitzacions d’arreu de l’estat dedicats a la creació escènica contemporània agrupats a Plataforma.