De Txalo Toloza-Fernández
Direcció: Txalo Toloza-Fernández
Música: Juan Cristobl Saavedra
Intèrprets: Txalo Toloza-Fernández i Juan Cristobal Saavedra


Néixer al desert imprimeix caràcter. I taques a la pell.
Per avui drawing by numbers. Cada casella té un número. Cada número representa un color. Pinta cada casella amb el color assenyalat.
Colors:
Blau cel = 1 = r45 - g60 - b117
Marró = 2 = r104 – g51 – b1
Això només per començar.
Usted no está aquí és un docushow de sèrie B que pot ser articulat com a videoinstal·lació, live session o projecció multicanal. Produït per MiPrimerDrop, és la primera peça conjunta de Txalo Toloza-Fernández i Juan Cristóbal Saavedra.

Txalo Toloza-Fernández neix el 1975 a Antofagasta. Des de 1997 viu i treballa a Barcelona. Com a videoartista, performer, i comissari d’exposicions, ha especialitzat el seu treball en la creació audiovisual dirigida a les arts escèniques i a les live sessions. En l’actualitat és col·laborador habitual de Sònia Gómez i forma part del projecte musical 8bit subATAK. El seu darrer treball és “NewKidsOnTheDrop”, exposició audiovisual realitzada per NIU Espai Artístic.

Juan Cristóbal Saavedra neix el 1974 a Santiago de Xile. Lligat des de sempre a la música, el 1998 produeix el seu primer disc solista de música experimental amb el pseudònim de Pikap. Després de viure a Berlín, on va compondre els temes del primer disc d’ Equipo, projecte de música electrònica, arriba a Barcelona i funda el col·lectiu Dpendiente. Actualment compon nou material per als seus projectes Equipo, Pikap i Auditorio. El seu darrer disc és Presente d’ Equipo, disponible a la netlabel pueblonuevo.cl.