D’Stefano Pasquini i Paola Berselli
Direcció: Stefano Pasquini i Paola Berselli
Amb: Stefano Pasquini, Paola Berselli, Maurizio Ferraresi
Producció de Claudio Ponzana

Teatro da mangiare? conté una pregunta: “S’hi menja de veritat?”. Els 26 espectadors estan asseguts al voltant d’una gran taula, com en un restaurant. Al seu voltant, els tres actors cuinen, fan de cambrers, parlen, expliquen, actuen,… i fan que l’espai esdevingui un restaurant de l’emoció i la memòria.

El treball d’Ariette està bàsicament relacionat amb la seva autobiografia: treballant sobre la seva pròpia història, també el públic pot tenir presents els seus records, les seves vivències; el menjar obre les portes del cor i, al final, l’espectacle sopar es transforma en una experiència realment viscuda.

El crític italià Oliviero Ponte di Pino ha dit que Teatro da mangiare és un "strip-tease de l’ànima"; al final de la funció, ningú no se’n va, tothom roman en una llarga i animada sobretaula...

Teatro delle Ariette neix el 1996 creat per Stefano Pasquini, Paola Berselli i Maurizio Ferraresi. Tot tres havien tingut experiències teatrals abans d’anar-se’n a viure al camp i treballar en conreus d’agricultura biològica, i fer de cuiners en un petit restaurant a casa.

El 1996 decideixen tornar al  teatre, però utilitzant la seva pròpia casa com a espai per a la creació. Així neix el Teatro delle Ariette, amb espectacles pensats per a tants espectadors com cabrien al menjador de casa seva. El 1997 comencen el projecte "A teatro nelle case", un festival de dues parts (tardor i primavera) que encara existeix, en què els creadors es poden relacionar molt directament amb el públic en els petits espais de la casa de pagès on viuen.