De Josep Pere Peyró
Direcció: Josep Pere Peyró
Intèrprets: Ada Cusidó, Abdel Aziz El Mountassir, Ali El Aziz, Jorge Yamam i Nwatchok Amedé

Les portes s’esbuquen i el cel tremola. La gent que ahir demanava pas avui el  reclama amb violència. Allò que no aconsegueix la veu ho arranca el crit. I no ha estat sempre així? La col·laboració que La Invenció va començar a Casablanca té un sentit ple: “Jo sóc l’altre”.

Les Portes del Cel és la vivència d’un trànsit,  dels moviments de les persones que busquen un altre lloc on viure, de tot allò pel que han de passar per aconseguir-ho.

Les portes del cel neix amb una clara vocació de denúncia, de compromís i de reflexió al voltant de temes com la por, la crueltat, la ràbia, la impotència,... i de com portar-los al terreny del teatre, implicant però  l’espectador com a subjecte actiu. Els actors treballen a l’interior d’un contenidor de transport, tancats juntament amb 24 espectadors que es veuran envoltats per tot el que succeirà i implicats en l’acció. 

LA INVENCIÓ neix amb el propòsit de posar en contacte realitats teatrals, en aquest cas, properes però força desconegudes. I segueix amb l’ impuls programàtic de mestissatge en col·laboració amb creadors i actors i actrius de diversos països.

* Espectacle fortament vivencial. No recomanat per a persones que no puguin estar en llocs reduïts i tancats.