Guió i direcció: La Rata
Música: Rafel Plana
Intèrprets: Josep Maria Busquets, Montse Iranzo, Sònia Vidal, Leo Pavanetto, Meri Bausà, Josefina Espinosa, Pepe Pinos.
94’

El projecte Ell a ella i ella als llibres planteja el procés de producció d’un llargmetratge en una obra en construcció oberta al públic (rodatge = performance, plató = instal·lació). La darrera sessió del rodatge es va celebrar a PNRM’06, i s’hi va escenificar el concert on es coneixen els dos protagonistes de la història. Ara es presenta la pel·lícula acabada, el resultat d’aquests 2 anys de feina i la col·laboració de més de cent persones.

El col·lectiu La Rata (també conegut amb els noms TM i B-Loop) s’ha mogut al llarg dels seus 10 anys d’activitat en un terreny on conflueixen la creació artística, la producció audiovisual i l’art multimèdia. La seva obra inclou curtmetratges, videoclips, compilacions interactives d’art electrònic, sessions de VJ i exposicions.


Pnrm/ from her to eternity és un treball que inclou (un altre cop) la ruptura sentimental com a situació límit en el sentit i alhora com  a celebració de la diferència. De fet, Pnrm/ from her to eternity és una gran pel·lícula sobre les diferències que es troben en si mateixa, entre el que es diu i el que es veu, entre el que s’anhela i el que hi ha. I d’entre el que hi ha  trobem una introducció, un nus i un desenllaç, i tres actrius: una morena, una rossa i una pèl-roja.

El treball que desenvolupa Telmo Moreno té a veure amb el mitjà audiovisual, amb les seves condicions materials (en el sentit més ampli) i les relacions que aquestes guarden amb les condicions materials de la vida mateixa (en el més ampli dels sentits). Tot això a través de la posada en escena d’una situació traumàtica de ruptura sentimental com a obsessió i motiu recorrent al llarg de la seva obra, encara que mai li hagi passat.

Al finalitzar la projecció es farà públic el veredicte de
La Incubadora 2007