Autors: Jordà Ferré i Oscar de Paz
Direcció: Jomi Oligor
Intèrpret: Jordà Ferré

El color de la pell, la religió, el sexe, la cultura o el nivell econòmic, són trets que ens diferencien els uns dels altres.

El nostre home té una singularitat que el diferencia encara més de la resta del món, una malaltia que l’aïlla de la societat i el fa viure en una bombolla.

Per fi, després d’anys de reflexió, troba la resposta a tots els seus desitjos.  Amb aquesta màquina extraordinària B.A.R.R.A., podrà compartir els problemes, les penes i les alegries amb la gent d’arreu del món; sentir l’olor del mar i les pells cremades pel sol; experimentar el fred intens de l’hivern o l’escalfor d’aquells que l’envolten...Viure en directe!!

L’aposta per la innovació i la constant col·laboració amb professionals d’altres àmbits atorguen a Antigua & Barbuda un caràcter marcadament interdisciplinari que abasta des de la investigació a la invenció, de la manipulació a la construcció, de la creació a l’escenificació,  que desencadenen en un món il·lusori al voltant de les màquines enteses com a artefactes, peculiars a la vegada que absurds i surrealistes.