Direcció i música: Xavier Maristany
Intèrprets: Adrià Grandia (tarota, xirimia), Adrià Bauzó (saxos), Marcel.li Bayer (saxos), Xavi Banegas (trombó), Jordi Pauli (tenora) i Xavi de la Salud (trompeta)

Els vents de la bandaÈria dibuixen un espai sonor en constant moviment, un viatge acústic que, per una vegada, roba protagonisme a la imatge visual. Un no lloc, una estança sonora que descobrim dintre nostre.

Estirats, en la foscor de l’escenari del teatre, sense altra cosa que el so, ja gairebé ni música: escoltar, però no amb les orelles sinó amb la panxa, des d’aquell estat semiconscient que hi ha just abans d’adormir-se. Buidar, retrobar aquell silenci que havíem sentit abans de néixer, ressò uterí.

Remor record.

Migdiada.

La bandaÈria intervé en l’espai públic amb sis instruments de vent. No toca damunt escenaris "italians", convencionals, amplificats. La seva música està pensada per al lloc i el dia on sonarà. Directa.
Xavier Maristany, fundador de l’Orquestra del Caos i del grup Koniec. Les seves composicions han estat estrenades, i sovint interpretades per ell mateix, a països com Brasil, Costa Rica o Israel. És professor del Laboratori de So i Creació Musical, del Grau Superior de Dansa de l’Institut del Teatre. Ha fet també composicions per a dansa (Lanònima Imperial, Mudances, Deutsche Oper de Berlín, etc.), teatre, cinema, televisió, etc.