PANORAMA  va néixer a Olot l’octubre del 2002 amb una clara voluntat d'ocupar un espai dedicat a les arts escèniques més novedoses, transgressores i experimentals.
Vol mantenir-se com un espai multidisciplinar on poden tenir cabuda els gèneres més diversos i especialment els més desdibuixats, i també els creadors més indisciplinats.
Vol créixer amb la intenció de dotar als creadors contemporanis d’eines i espais per a desenvolupar els seu treball.
Vol continuar donant cabuda a totes aquelles propostes desdibuixades, frontereres, inclassificables ... que no troben el seu lloc en les estructures establertes.
Vol establir-se com a opció creativa davant la comercialitat i el poc risc que envolten la majoria de les propostes artístiques actuals.

Alhora, vol significar-se com un referent d’ús creatiu de l’espai local, amb vocació de projecte internacional, vinculant el lloc amb la creació contemporània.
Així, després de cinc edicions treballant en el projecte, proposem ja en aquesta sisena edició del 2007, ubicar-nos conceptualment en un espai concret: la relació del fet creatiu amb el seu entorn i amb l’entorn dels seus receptors. És per això que enguany el festival portarà per llegenda el lloc on visc. El canvi de dates del festival (d’octubre a maig-juny) també ens permet reforçar aquesta idea, proposant més projectes a l’aire lliure, en relació amb espais físics concrets.

Anúnci PNRM 07